LOPPUKAUDEN GREEN FEE -HINNAT
6.10.2019
STRATEGIATYÖ ALKAA – OLETHAN MUKANA!
8.10.2019
Show all

12.VIHERIÖN PERUSKORJAUS

Peruskorjaus aloitettiin maanantaina ja alkuperäisen suunnitelman mukaista talviviheriötä ei saatu järkevästi toteutettua. Kenttä pelataan siis toistaiseksi 17 reikäisenä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että väylältä 11 siirrytään suoraan 13.lyöntipaikalle.

Pelaaja voi kuitenkin niin halutessaan sekä tilanteen niin salliessa kierroksen päätteeksi pelata 1.väylän toiseen kertaan. Tällöin kuitenkin varauksen tehneillä ryhmillä on oikeus mennä edelle.

Tasoituskierrokset ovat edelleen mahdollisia 9.reiän kierrosten osalta jättämällä tasoituskortti väyliltä 1-9.

***

Tänä syksynä kentän korjausohjelmassa on 12.väylän viheriöalueen peruskorjaus ja uudistaminen. Varsinainen työ aloitetaan maanantaina 7.10.2019, jonka jälkeen väylä pelataan väliaikaiselle viheriölle. Korjauksella varmistetaan viheriön tekninen toimivuus ja siihen tehdään myös hieman pelillisiä muutoksia. Lähtökohtaisesti viheriö säilyy edelleen kaksitasoisena, mutta hieman eri tavalla kuin aikaisemmin. Oikean puoleinen bunkkeri siirtyy alemmas ja osittain viheriön eteen.

Urakka aloitetaan oikean puoleisen bunkkerin täyttämisellä jo hieman aikaisemmin eli tiistaina 24.9.2019. Arvio työn kestolle on kaksi päivää. Täyttöalueelta saa vapaan dropin erikseen merkitylle pudotusalueelle viheriön eteen.

Huomioittehan ystävällisesti, että työkoneilla on alueella etuajo-oikeus pelaajiin nähden. Pyrimme toki siihen, että haitta pelaamiselle on mahdollisimman pieni.

Ystävällisin terveisin

Aura Golf ry
kenttätoimikunta

gdpr-image
Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.