Suomeksi På Svenska In English

Jäsenlaskutus 2017

Hyvät Aura Golfin jäsenet,

Kauden 2017 jäsenvelvoitteiden suuruus ja erääntymisajankohta päätetään yhdistyksen kokouksessa 28.2.2017. Jäsen- ja kausimaksut lähetetään samalla viikolla jäsenrekisteristä löytyviin osoitteisiin viime kauden tietojen mukaisesti.

Jos Sinulla on tässä vaiheessa tiedossa muutoksia viime vuoden tietoihin, olet esim. siirtymässä passiivijäsenyydestä aktiivijäsenyyteen tai päinvastoin, niin voit ilmoittaa muutoksista Aura Golfin toimistoon jo ennen maaliskuun alkua.

Jäsen- ja kausimaksut on mahdollista saada myös sähköpostilla, jolloin Sinun tulee toimia seuraavasti:

1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Nexgolfiin (uusi tai vanha käyttöliittymä) 

2. Klikkaa vanhasta käyttöliittymästä jäsenen pääsivulta kohtaa "Omat jäsentiedot" tai uudesta käyttöliittymästä ylävalikosta "Oma Nexgolf".

3. Vanhassa jäsentiedot valikosta "Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti"-kohtaa merkitään KYLLÄ ja uudessa vasemman reunan "Asetukset"-valikkoon, jossa valitaan KYLLÄ samoin kuin vanhassa.

4. Lasku lähtee oletusarvoisesti henkilötiedoista löytyvään sähköpostiin, mutta voit halutessasi valita myös jonkun muun osoitteen täyttämällä sivun jäsentietojen alareunasta löytyvän "Laskutussähköpostiosoite"-lokeron.

HUOM! Jos haluat kaikki perheesi laskut samaan sähköpostiin, sinun täytyy lisätä kyseinen sähköpostiosoite KAIKKIEN perheenjäsenten tietoihin erikseen. 

Jos olet unohtanut Nexgolf-tunnuksesi tai tarvitset asiassa muuta apua, niin älä epäröi ottaa yhteyttä Aura Golfin toimistoon. Ystävällinen ja reipas henkilökunta auttaa Sinua mielellään!

Aura Golf ry / toimisto
puh. 02 258 9221
email office@auragolf.fi