Suomeksi På Svenska In English

Erovuoroiset hallituksen jäsenet

Aura Golf ry:n jäsen Kari Narva on ilmoittanut olevansa käytettävissä valittaessa uutta henkilöä talousasioista vastaavaksi hallituksen jäseneksi. Narva on koulutukseltaan KTM/laskentatoimi ja hän työskentelee tällä hetkellä Ascom Miratel Oy:n talousjohtajana.

Aura Golf ry:n jäsen varatuomari Jari Suominen on ilmoittanut olevansa käytettävissä valittaessa uutta henkilöä talousasioista vastaavaksi hallituksen jäseneksi. Suominen työskentelee tällä hetkellä Auratum Oy:n toimitusjohtajana.

Aura Golf ry:n jäsen ja nykyisen markkinointitoimikunnan jäsen Maarit Kakko on ilmoittanut olevansa käytettävissä valittaessa uutta henkilöä markkinointi- ja PR-asioista vastaavaksi hallituksen jäseneksi. Kakko työskentelee nykyisin Tact Group Oyj:n myynti- ja markkinointijohtajana.   

******************* 


Aura Golf ry:n vuosikokouksessa 28.2.2017 valitaan jäsenet hallituksen erovuoroisten tilalle sääntöjen 6.pykälässä mainituin edellytyksin. Erovuorossa on jäsenet seuraaville vastuualueille:

1. Markkinointi- ja PR-asiat
2. Naistoimikunta-asiat
3. Talousasiat

Erovuoroisista jäsenistä Micaela Vilander (2. ladykapteeni) ja Milla Hallanoro (1. markkinointi) ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä uudelle kolmevuotiskaudelle, jos jäsenistö näin haluaa.

Urpo Pirilä (3. talous) ei ole käytettävissä valittaessa toimikunnalle uutta puheenjohtajaa.

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle johonkin vapautuvista tehtävistä ja haluat kertoa siitä jäsenistölle etukäteen Viheriö-lehdessä ja/tai seuran kotisivuilla, niin otathan yhteyttä Aura Golfin toimistoon.

Ystävällisin terveisin

Sami Pere
Aura Golf ry
toiminnanjohtaja